Betalen, verzenden & retourneren

Betalen

iDEAL
Klarna Betaal nu
Klarna Achteraf betalen
Sofort banking
Maestro

Verzenden

Bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen verstuurd. Afhankelijk van de bezorgdienst wordt het pakket dan binnen 2-4 werkdagen bij jou of de gelukkige ontvanger afgeleverd. Mocht het artikel niet op voorraad zijn neem ik altijd contact met je op.

Wil je het brievenbuscadeau liever op een later moment afgeleverd hebben, in verband met een speciale gelegenheid zoals bijvoorbeeld een verjaardag? Vermeld dit dan tijdens het bestelproces in het veld opmerkingen. Dan zullen wij ons best doen om te zorgen dat het cadeau op de juiste dag wordt geleverd. Uiteraard zijn wij hiervoor wel afhankelijk van de bezorgdienst. Alle pakketten worden verstuurd via postNL.

Wenskaarten €1.15 p.s. | Brievenbuspakketjes €4.95* p.s.

*Je ontvangt hierbij een track en trace code waarmee je het pakketje kunt volgen.

*Wij bezorgen gratis binnen een straal van 10km vanaf Venlo

Gebruik de kortingscode BEZORGEN10 of
De verzendkosten worden na uw bestelling gecrediteerd.

Retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Dan kun je de bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. Hiervoor dien je een e-mail te sturen naar info@veelliefsperpost.nl. Vermeld in je email het ordernummer, om welke box het gaat en de reden van retour. Houdt er rekening mee dat de kosten voor retour voor eigen rekening zijn.

Belangrijke voorwaarden
– De verwerking van je retour duurt maximaal 14 dagen na ontvangst van je retourzending. Het te ontvangen bedrag zal door ons teruggestort worden via dezelfde methode die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van overmaken maximaal 5 werkdagen. 
– Het product dient onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd te worden.
– Een brievenbuscadeau dient in zijn geheel geretourneerd te worden. Het is dus niet mogelijk om losse artikelen te retourneren.
– De verzendkosten van je bestelling worden alleen terugbetaald wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd. Als er een deel van de bestelling wordt geretourneerd, worden de verzendkosten dus niet teruggestort.
– Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek gestart naar vermiste retouren. Houdt er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om in aanmerking te komen voor terugbetaling.

Ruilen
Het is niet mogelijk om artikelen te ruilen. Als je een ander artikel wenst, dien je hiervoor zelf een nieuwe bestelling te plaatsen.